The Chancers vzdali hold legendám

Vydáno 15.09.2009 | autor: PR

The Chancers vzdali poctu britským Madness, kteří slaví 30 let existence. Na jubilejní kompilaci přispěli předělávkou jejich skladby Deceives The Eye.

The Chancers vzdali hold legendám The Chancers vzdali hold legendám

Svou předělávkou písně Deceives The Eye od britských The Madness přispěli The Chancers na mezinárodní kompilaci ke 30letům existence slavné kapely. Kompilace, která vyšla 5. září, se na začátku týdne ve své kategorii vyšvihla na prodejní špičku na francouzské pobočce internetového obchodního portálu Amazon. Na albu Madness 30th Anniversary Tribute Album svými coververzemi přispěly kapely z celého světa. Vznikala za souhlasu a plné podpory členů Madness, ovšem v režii jejich francouzského fanklubu. Mezi skupiny, které na kompilaci přispěly, patří třeba českému publiku dobře známí Desorden Publico, Dr Ring Ding, King Django či Les Touffes Kretiennes.



Předělávka v podání The Chancers vznikla již letos na jaře během příprav jejich nového alba. V premiéře zazněla na letošním festivalu Rock For People. "Když jsem byl malý skinhead doma v Southendu, chodil jsem do obchodu a zkoušel krást placky Madness. A tahle písnička je taky o krádeži," říká o výběru skladby frontman Simon Ruffskank. I když písnička nepatří mezi nejznámější kousky britských hitmakerů, u Simona na škole prý byla nesmírně populární. Skladbu Deceives The Eye v podání The Chancers si můžete poslechnout na jejich Bandzone profilu (www.bandzone.cz/thechancers). Kompilaci kapela představí na svém listopadovém koncertě 10. 11. v Lucerna Music Baru. 

zdroj: D Smack U
zavřít