Gogol Bordello: Praho, třes se!

Vydáno 18.09.2009 | autor: PR

Gogol Bordello vydají 6. října live DVD, na kterém se objeví kromě rarit i videoklipy a zajímavé bonusy. V prosinci kapela přijede i do Prahy, kde zahraje v Incheba Areně.

Gogol Bordello: Praho, třes se! Gogol Bordello: Praho, třes se!

Letošní podzim potěší všechny české fanoušky gipsy-punkové kapely Gogol Bordello. Nejprve vyjde 6. října dvojkomplet CD a DVD Live From Axis Mundi a následně 11. prosince přijedou Gogol Bordello do Prahy osobně a zahrají v Malé sportovní hale (Incheba Arena). Live From Axis Mundi zachycuje energii dnes již legendárních koncertů Gogol Bordello z dvou vyprodaných večerů v Irving Plaza v New Yorku v roce 2007.



Disk obsahuje živé provedení Start Wearing Purple, Ultimate, Not A Crime a přídavek Baro Foro, stejně tak jako klipy, bonusy a další písničky. Dvojkomplet obsahuje CD s dříve nevydanými skladbami, jako jsou Stivali E Colbacco z období alb Super Taranta!, často žádaný Troubled Friends z období Gypsy Pun, Roumania demo z 60 Revolutions a instrumentální verzi Immigrant Punk. Album také obsahuje šest skladeb z BBC sessions nahraných v BBC Radiu 1 s Colinem Murraym v březnu 2008.

Live From Axis Mundi bude k dostání od 6. 10. u Indies Scope.

zdroj: Indies
zavřít