Knechtová: turné Prahu nemine

Vydáno 22.09.2009 | autor: PR

Slovenská zpěvačka Katarína Knechtová odehraje v Praze v rámci Zodiak Tour 2009 jediný koncert. V Lucerna Music Baru vystoupí v pondělí 26. října.

Knechtová: turné Prahu nemine Knechtová: turné Prahu nemine

Katarína Knechtová se vydala na sólovou dráhu v roce 2008, kdy odešla od skupiny Peha. Začala spolupracovat s producentem zvaným Head (spolupracoval i s PJ Harvey či Massive Attack). S jeho pomocí vzniklo její první sólové album ve znamení zvěrokruhu Zodiak a letos si k němu připravila slovenské turné Zodiak Tour 2009, s již zmiňovaným jediným „odskokem“ do Prahy. Zodiak Tour 2009 odstartuje 15. října na Slovensku v Žilině a skončí koncertem v jejím rodném Prešově. Katarína odehraje celkem 11 vystoupení.



Na pódiu Katku doprovodí muzikanti Tomy Okres, Viktor Špak, Ladislav Kováč a Peter Lipa ml. Zodiak Tour v České republice se plánuje na jaro 2010. Jak budou koncerty vypadat? „Koncept koncertu bude trošku neštandardný - nechcem ale zachádzať do podrobností. Chcem vytvoriť emotívnu atmosféru, ale zároveň chcem, aby sa ľudia bavili, skrátka, aby to bolo pestré. Verím, že to bude veľký zážitok,“ zve na koncerty turné držitelka cen OTO a AUREL a trojnásobná slovenská stříbrná „Slavice“ z let 2006, 2007 a 2008 Katarína Knechtová.

zdroj: Turner
zavřít