Prahu čeká klubová noc plná hudby

Vydáno 22.09.2009 | autor: redakce

Druhý ročník Pražské klubové noci proběhne 8. a 9. října ve 20 pražských klubech. Zahrají Toxique, Chinaski, Cartonnage, Niceland a spousta dalších.

Prahu čeká klubová noc plná hudby Prahu čeká klubová noc plná hudby

Po loňském úspěšném debutu, kdy se nám podařilo během jedné noci uspořádat ve dvaceti pražských podnicích šestapadesát koncertů, jež navštívilo tři tisíce pět set diváků, jsme se letos opět vrhli do příprav tohoto ojedinělého festivalu,“ vysvětlují pořadatelé na oficiálních stránkách. Pražská klubová noc je hudební projekt, který cílí na posluchače mnoha žánrů a propojuje dva odlišné světy – svět mladých lidí se světem seniorů. Pro rok 2009 projekt zaštítila Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci. Za zvýhodněné vstupné si diváci užijí dvě noci plné hudby. Ve čtvrtek 8. října proběhne v Lucerna Music Baru zahajovací koncert a o den později se rozezní v dalších 19 klubech hudba všemožných žánrů. Letošní ročník nabídne možnost sledovat koncerty z pohodlí hlediště ve vybraných pražských divadlech.


Stejně jako v loňském roce, tak i letos podporujeme Domov Sue Ryder – domov pro seniory, který není jen běžný domov důchodců nebo léčebna dlouhodobě nemocných a kde péče nekončí pouhým zajištěním základních lidských potřeb. Naopak jejich cílem je vytvořit klientům opravdový domov, kde se budou cítit respektováni, kde bude podporována jejich důstojnost a kde prožijí závěr svého života aktivně,“ vysvětlují pořadatelé. Letos se můžete těšit na Toxique, Terezu Černochovou, Fate Magazine, Janu Lotu, NiceLanda, Chinaski, Cartonnage, NightWork, Navigators, Lauru a její tygry a spousty dalších. Kompletní přehled klubů a kapel najdete na www.prazskaklubovanoc.cz.

zdroj: PKN
zavřít