Britney oslaví jubileum kolekcí hitů

Vydáno 25.09.2009 | autor: PR

Britney Spears chystá na 24. listopad album The Singles Collection, které bilancuje její desetiletou hudební kariéru. Kolekce bude obsahovat také novou skladbu 3, kterou Britney nahrála s hitmakerem Max Martinem.

Britney oslaví jubileum kolekcí hitů Britney oslaví jubileum kolekcí hitů

Album The Singles Collection vyjde ve dvou verzích, ultimate fan box set a ve standardní verzi obsahující 1 CD. Ultimate fan box set bude obsahovat všech 29 singlů na 2 CD, včetně nové skladby 3. Každý disk bude v samostatném papírovém obalu s originálním designem a bude též obsahovat takzvané “b-side” singlu nebo jeho remixy. Další přidanou hodnotou je DVD s veškerými videoklipy, které kdy Britney natočila. Ultimate fan box set obsahuje mimo jiné i speciální booklet s kresbami a poznámkami fanoušků ke každému singlu. Standardní verze alba The Singles Collection bude obsahovat 17 top singlů a novou skladbu 3.


Během desetileté kariéry Britney Spears se na prvním místě prodejní hitparády Billboard Top 100 Album Chart umístilo pět z jejích alb - Baby One More Time (1999); Oops!... I Did It Again (2000); Britney (2001); In The Zone (2003); Blackout (2007) a Circus (2008), stejně tak bodovalo třiadvacet jejích singlů v Top 40 Billboard Pop Singles Chart. Britney Spears je jednou z nejlépe prodávajících umělkyň posledního desetiletí. Celosvětově prodala více než 63 milionů svých alb. V současné době je Britney Spears na turné k aktuálnímu albu Circus s názvem The Circus Starring Britney Spears, které odstartovalo v březnu 2009 v Lousianě.

zdroj: Sony Music
zavřít