Bublé natočil tobogán lidských vztahů

Vydáno 01.10.2009 | autor: PR

Michael Bublé vydává po dvou letech novinku. Deska Crazy Love obsahuje dvě původní skladby a jedenáct cover verzí z různých hudebních období. Do prodeje se dostane 19. října.

Bublé natočil tobogán lidských vztahů Bublé natočil tobogán lidských vztahů

Mnohonásobný držitel Grammy strávil minulých šest měsíců v nahrávacích studiích v LA, Brooklynu v New Yorku a jeho rodném Vancouveru, aby natočil "vrcholnou desku o nevyhnutelném tobogánu lidských vztahů." První singl Haven't Met You Yet, napsaný Bublém (s Alanem Changem a Amy Foster) je v rádiích nasazen od 31. srpna. Album obsahuje tyto další písně - Cry Me A River, You're Nobody Till Somebody Loves You, Georgia On My Mind a Baby (You’ve Got What It Takes), na které hostuje Sharon Jones a The Dap-Kings. Titulní píseň je coververzí písně Van Morrisona Crazy Love. Poslední písní na CD je tajuplná verze písně Stardust, kterou Bublé zpívá s acapella skupinou Naturally 7



"Když jsem tohle album začínal, věděl jsem, že ho budu nahrávat jinak. Šel jsem hloub a mnohem víc jsem se snažil o introspekci. V podstatě jsem zpíval pravdu a z každé písničky vytvořil autobiografii. Ten rozdíl je slyšet. Zkusil jsem způsob, který používaly moje hudební idoly. Chtěl jsem organický zvuk – aby lidi měli dojem, že jsou se mnou ve studiu. Muzikanti a já jsme si ve studiu sedli, z podlahy to nahráli a nechali všechny zvuky smísit. Není to strojené. Není to úplně perfektní. A zní to božsky,” komentuje Bublé nahrávací proces Crazy Love. Zpěvák a autor Michael Bublé prodal po celém světě přes 22 miliónů CD. Jeho předešlé CD oceněné Grammy Call Me Irresponsible (2007) bylo na vrcholu hitparád v 15 zemích.

zdroj: Warner Music
zavřít