Imbruglia je zpět, pomohli jí Coldplay

Vydáno 05.10.2009 | autor: PR

Natalie Imbruglia je zpět. Po čtyřech letech vydává nové album, které nazvala Come To Life. Na části materiálu se podílel Chris Martin z Coldplay. Uvnitř najdete videoklip k pilotnímu singlu Want.

Imbruglia je zpět, pomohli jí Coldplay Imbruglia je zpět, pomohli jí Coldplay

Natalie podepsala před pár měsíci velmi lukrativní smlouvu s novým labelem a okamžitě se zavřela do studia a začala nahrávat. Pilotní singl, kterým je píseň Want, napsal spolu s Natalií Chris Martin, frontman kapely Coldplay. Celkem se Chris a Coldplay podíleli na třech písních nového alba, ostatní tracky byly převážně v režii této australské zpěvačky. Natalie Imbruglia započala svou uměleckou kariéru jako herečka, ale srdce fanoušků po celém světě si získala až jako zpěvačka, a to hned prvním singlem Torn, s kterým zazářila na jaře roku 1998.



Nová deska, která přináší celkem deset písní, vznikla za producentského dohledu Bena Hilliera, který stojí jakožto producent i za úspěchem posledních desek kapel Depeche Mode a Blur. „Tohle album je to nejlepší, co jsem doposud udělala. Strašně se těším, až budu moci nové písně představit fanouškům,“ uvedla Natalie mimo jiné během prvního interview po podepsání smlouvy s Island Records.

zdroj: Universal
zavřít