Pražský koncert Skye se přesouvá

Vydáno 09.10.2009 | autor: PR

Koncert bývalé zpěvačky Morcheeby se přesouvá. Skye měla zahrát 7. listopadu v Incheba Areně, vystoupení se ale uskuteční o den později v klubu Roxy.

Pražský koncert Skye se přesouvá Pražský koncert Skye se přesouvá

Důvodem jsou nižší prodeje oproti původním očekáváním. Klub Roxy nabídne tu správnou kapacitu spolu s komornějším prostředím, které umožní bližší kontakt s touto zpěvačkou proslulou sametovým hlasem,“ říká Borek Jiřík, z pořádající agentury Charm Music. Cena vstupenek se nemění, dosud zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud se někomu nehodí nový termín, dostane zpět peníze včetně poplatku sítě v místě zakoupení. Skye vystoupí v Praze v rámci turné nazvaném The Keeping Secrets Tour.



Její sametový hlas zněl do roku 2003 jako hlavní poznávací znamení ve skladbách jiné ostrovní kapely Morcheeba. Zpěvačka s Morcheebou natočila čtyři úspěšná alba i její nejznámější písně – například Over and Over, Big Calm či Rome Wasn´t Build in a Day. Od rozchodu s touto kapelou vystupuje Skye Edwards (Skye je složenina z prvních písmen všech jejích jmen) sólově, její repertoár tvoří snivé éterické skladby s elektronickými podklady, kterým znovu dominuje její výrazný hlas.

zdroj: ArtsMarketing.CZ
zavřít