Lily Allen má slabost pro Cartonnage

Vydáno 19.10.2009 | autor: redakce

Lily Allen přijíždí 30. října do České republiky, kde v pražském klubu SaSaZu představí aktuální album It's Not Me, It's You. Publikum jí rozehřejí domácí Cartonnage.

Lily Allen má slabost pro Cartonnage Lily Allen má slabost pro Cartonnage

Anglická zpěvačka Lily Allen se výrazně zviditelnila už debutem Alright, Still, který z ní doma v Anglii udělal jednu z nejžádanějších hudebních celebrit. Hostovala na desce Robbieho Williamse a její hity jako Smile nebo LDN se hrály i u nás. Letos v únoru vydala album It's Not Me, It's You, ze kterého pocházejí singly Guess Who Batman (Fuck You), The Fear a Not Fair těšící se značné přízni posluchačů.


Posledně jmenovaná skladba je dodnes (pětadvacet týdnů po uvedení do rádií) stále třetí nejfrekventovanější písní českého éteru. Čekání na hlavní hvězdu návštěvníkům koncertu zpříjemní pražská elektropopová formace Cartonnage. Skupina loni překvapila albem Curiously Connected, na kterém si dle kritiků v ničem nezadá se zahraniční konkurencí.



Nahrávka zaujala dokonce i Mobyho, jenž si u Cartonnage následně nechal předělat píseň 257.Zero. Skladby ze stále ještě aktuální desky skupina na koncertě doplní novým materiálem.

zdroj: EMI
zavřít