Robbie míří do českých kin. Už zítra

Vydáno 19.10.2009 | autor: redakce

Již zítra, tedy v úterý 20. října, představí Robbie Williams poprvé celému světu nové písně z připravovaného alba Reality Killed The Video Star. Akce nemine ani Českou republiku.

Robbie míří do českých kin. Už zítra Robbie míří do českých kin. Už zítra

Celá show proběhne naživo v Londýně, kde Robbie Williams odehraje zahajovací koncert dalšího ročníku BBC Electric Proms. Tento koncert bude přenášen do stovek kin po celém světě. Původně se koncert měl přenášet v České republice pouze ve dvou kinech, a to v kině Světozor v Praze na Václavském náměstí a dále v kině Květen v Teplicích. Nakonec se do projektu zapojilo dalších pět českých kin. Koncert se bude krom již zmíněných kin promítat dále i v kině Centrál v Hradci Králové, Kotva v Českých Budějovicích, Golden Apple Cinema ve Zlíně a Svět v Lounech.


Koncert Robbieho Williamse bude přenášen též do pražského divadla Broadway. Robbieho bude na pódiu doprovázet početná kapela, ve které nebude chybět smyčcová i dechová sekce a celý tento ansábl povede sám věhlasný Trevor Horn, který je i producentem Robbieho nového alba. To vyjde 9. listopadu.

zdroj: EMI
zavřít