Sting velebí zimu, věnoval jí desku

Vydáno 22.10.2009 | autor: PR

Sting vsadil na zimu! Již 26. října vydá album If On a Winter's Night..., na kterém se objeví klasické britské skladby, jejichž tématem je právě poslední roční období.

Sting velebí zimu, věnoval jí desku Sting velebí zimu, věnoval jí desku

Sting se pro letošní rok rozhodl zpracovat motivy a klasické britské písně věnované zimě. Spojil se s uznávaným producentem Robertem Sadinem, se kterým vybral to nejkrásnější, co v tomto žánru v minulých staletích vzniklo, a tyto skladby doplnil o dvě zimní písně z jeho produkce. „Zima je tématem, které je velmi bohaté na inspiraci. Myslím si, že jsme s Robertem vytvořili něco velmi osvěžujícího a nevšedního. Tahle deska v sobě ukrývá zázrak znovuzrození a jakousi regeneraci ročních období,“ uvádí k desce sám Sting, který na album přispěl písněmi Lullaby For An Anxious Child a The Hounds Of Winter.


Album, které nabídne i typické folkové nápěvy a chorály z dob 14. století, přinese ve standartní verzi celkem patnáct písní, limitovaná edice bude obsahovat ještě dvě bonusové navíc. U limitované verze bude navíc přibaleno i bonusové DVD, které nabídne exkluzivní záběry z natáčení desky a další výjimečný materiál. Celý komplet pak doplní rozsáhlý šedesátistránkový booklet s texty všech písní v angličtině, němčině a francouzštině. Album vychází 26. října.

zdroj: Universal
zavřít