Jack Johnson: když písničkář válí

Vydáno 26.10.2009 | autor: PR

Americký kytarista a zpěvák Jack Johnson má za sebou největší koncertní turné ve své kariéře. Záznam z tour právě vychází na DVD a CD a nabízí jak nejznámější skladby, tak pohledy do zákulisí.

Jack Johnson: když písničkář válí Jack Johnson: když písničkář válí

Nejde totiž pouze o koncertní záznam, ale především o pohled do jeho soukromí a hlavně do zákulisí loňského turné. Zmiňované turné se uskutečnilo v létě minulého roku, tedy krátce poté, co Johnson vydal velmi úspěšné album Sleep Through The Static. Koncertní pouť zavedla Jacka Johnsona téměř po celém světě a fanoušci tak nyní mají jedinečnou možnost s Jackem Johnsonem toto turné opětovně prožít.


Režisér DVD Emmett Malloy, který se věnuje natáčení již deset let, se pokusil na tento nosič zaznamenat nejen ty nejlepší momenty turné, kdy Jack Johnson hrál pro vyprodané sály a na pódiu přivítal i takové hosty, jako jsou G. Love, Ben Harper, Mason Jennings, Neil Halstead nebo Matt Costa, ale pokusil se fanouškům podrobně přiblížit i zákulisí a náročnost celého turné.



Kromě avízovaného DVD vychází i audio CD, které přináší ty nejzásadnější okamžiky loňského turné, kdy si Jack Johnson zahrál například s Eddie Vedderem z Pearl Jam a na koncertech zazářil například i coververzemi písní od Jima Hendrixe, Paula Simona nebo Charlese Wrighta. Náročnější fanoušci se mohou těšit i na speciální limitovaný komplet CD+DVD En Concert, který kromě obou nosičů přinese i rozsáhlou šedesátistránkovou knihu s fotkami z turné.

CD / DVD Jacka Johnsona En Concert vychází 26. října 2009.

zdroj: Universal
zavřít