Otevření vlajkové lodi New Yorker v Praze

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

V pondělí 28. června v 9 hod na Václavském náměstí se ve velkém stylu otevírá 13. obchod New Yorker v České republice. My pro vás máme leták na výhru...

Otevření vlajkové lodi New Yorker v Praze Otevření vlajkové lodi New Yorker v Praze



Praha slaví! Slavte s námi!
|
V pondělí 28. června v 9 hod na Václavském náměstí (na Můstku)
- na 3 patrech
- na 1700 metrech čtverečních prodejné plochy
- s novým a inovovaným konceptem interiéru
a skvělým odpoledním programem s množstvím speciálních nabídek, překvapení a dárků otevíráme ve velkém stylu již 13. obchod New Yorker v České republice, který je největší v celé Evropě!

SPECIÁLNÍ NABÍDKA
fishbone sister a AMISU trička od 59,- Kč! SMOG trička od 89,- Kč! žabky od 29,- Kč! fishbone sister sukně od 89,- Kč! A mnohem více!

ODPOLEDNÍ PROGRAM DNE OTEVŘENÍ
Otevíráme ve velkém stylu, tak přijď v pondělí 28. června ve 14.00 h do nového New Yorker obchodního domu a užiješ si úžasný odpolední program!

Můžeš potkat půvabné dívčí trio Black Milk, které nový obchod pokřtí a přímo na místě bude rozdávat i své autogramy. Užiješ si taky skvělou taneční muziku, kterou budou odpoledne mixovat DJ Uwa a DJ Lucaso. Ve speciálním „Styling koutku“ si můžete najít svůj nový look, nebo se nechat inspirovat pro toto léto.

V průběhu dne otevření na vás čeká množství překvapení! Módní dárky, CDčka, tetovačky… Kromě toho můžete vyhrát úžasný „shopping víkend“ v Londýně pro dva i s kapesným!

Leták na vytisknutí, vyplnění, odevzdání a výhru najdete zde ve formátu PDF. Pro jeho zobrazení potřebujete Acrobat Reader, pokud jej nemáte stáhněte jej zde.
 

Tak neváhejte a navštivte nás v nové vlajkové lodi New Yorker. Už se na Vás těšíme!

New Yorker- “Dress for the moment!

NEW YORKER
New Yorker se stal jednou z vedoucích společností v oblasti módy. Od roku 1971, kdy se otevřel nový džínový obchod v Německu, již New Yorker otevřel víc než 360 poboček po celé Evropě!

První obchod v České republice byl otevřen v Brně v roce 1998 a od té doby New Yorker otevřel již 12 obchodů ve všech větších městech České republiky. (Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Zlín, Hradec Králové, Liberec).

V novém obchodě New Yorker, tzv. vlajkové lodi, najdete stylové kolekce značek AMISU, SMOG, fishbone, fishbone sister and Censored na 1700 metrech čtverečních, každý den „od devíti do devíti“.
zavřít