AUDIO/VIDEO CD TRUTNOV OPEN AIR V REPORTU 7-8/04

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Bezplatnou přílohou letního dvojčísla REPORTU je exkluzivní CD legendárního trutnovského festivalu. Obsahuje skladby hlavní letošních účastníků, videoklipy a dokument z historie festivalu. V prodeji od 2. července.

AUDIO/VIDEO CD TRUTNOV OPEN AIR V REPORTU 7-8/04 AUDIO/VIDEO CD TRUTNOV OPEN AIR V REPORTU 7-8/04

CD Trutnov Open Air
Audio průvodce srpnového Open Airu v Trutnově nabízí širokou paletu stylů – od břitkého dirty rocku Motörhead přes latinu a romale až po punk a mainstream. Bonusem je pak sestřih filmového dokumentu z trutnovské historie a pár videoklipů.



MOTÖRHEAD

Life’s A Bitch
z alba Inferno, 2004
Ochutnávka zbrusu nového alba headlinera festivalu. Lemmyho kostitřas v obvyklém tempu.
www.imotorhead.com

SKALARIAK
Despideme
z alba En La Kalle, 2001
Baskové z Pamplony – pět divochů, mixujících rock, latinu, ska a hispánský folklor, už hraje od roku 1988. Nemusíte před nimi utíkat jako před puštěnými býky v ulicích jejich rodného města.
www.skalariak.com

PANTEON ROCOCO
Como un sol
z alba A la izquierda de la tierra, 2001
Žhavá „latina“, tentokrát mexické provenience – desetičlenný band vás dostane svým pojetím rocku, reggae a ska.
www.panteonrococo.com

PERSIANA JONES
Brace For Impact
z alba Brace For Impact, 2003
Itálii budou Na Bojišti reprezentovat „blázniví Turíňané“, kteří už mají za sebou několik koncertů v Čechách i na Slovensku.
www.persianajones.com

ALICE
Když to nejde
dříve nevydáno
Někdejší plzeňský elitní band, v němž získal jméno Dan Bárta, se čas od času schází k příležitostnému hraní. Stane se tak i v Trutnově. Tahle skladba nikdy nikde nevyšla.

HUDBA PRAHA
Příběh
z alba Létající cirkus, 2003
Dnes již sporadicky fungující kultovní seskupení kolem Michala Ambrože (paralelně vede i Divoký srdce) je stylovým hostem Trutnova. Vybíráme píseň z loňské kompilace, zahrnující stylově spřízněné kapely.

MIG 21
Poslechni si pravdu
z alba Udělalo se nám jasno, 2003
Z druhého alba „naivních ironiků“ pod vedením Jirky Macháčka vybíráme snad nejneobvyklejší, zato velmi vtipný kousek. Třetí desku Mig slibuje na podzim.
www.mig21.cz

VLASTA REDL & KAŽDÝ DEN JINAK
Bože můj
z alba Vlasta Redl a Každý den jinak, 1998
Moravský bard chystá na říjen novou řadovku po šesti letech, kterou v létě předznamená singl Vyleťaly okna. Zde je připomenutí jeho posledního studiového počinu.
www.redl.cz

GULO ČAR
O Čercheňa
z alba Baro drom, 2003
Je libo romské funky se strhující rytmikou a žhavými groovy? Gulo čar patří díky debutové desce mezi největší české objevy loňské sezony.
www.gulocar.com

100°C
Smoking The Killa
z alba Evergreen, 2004
Největší skok za poslední dobu na naší scéně zaznamenali mariánsko-lázeňští 100°C. Z loňského vítěze soutěže Coca-Cola PopStar se rázem vyklubala jedna z nejžádanějších klubových i festivalových atrakcí.
www.100c.cz

PSÍ VOJÁCI
Holičky
z alba Těžko říct, 2003
Introvert Filip Topol a jeho vojáci patří mezi nejsvébytnější hudební spolky vůbec. I proto bude mít jejich trutnovská přítomnost více než jen symbolický nádech.
www.psivojaci.cz

ESGMEQ
Kolik
promo packet Silver Rocket, 2004
Ostrý chebský punk’n’roll, známý svými nespoutanými live performancemi a syrovými texty. Kdo ještě nevíte, která bije, nenechte si ujít jejich trutnovskou show.
www.noise.cz/ssr

ECHT!
Mám všeho dost
z alba Létající cirkus, 2003
Další z letitých tuzemských undergroundových stálic. I ona ozdobila sampler Létající cirkus a pozvolna chystá další samostatné album.


video bonus:

CZECH WOODSTOCK
Underground and Heaven of Trutnov Open Air festival.
Sestřih dokumentu z historie festivalu v režii Olivera Morgensterna, který se snad už brzy dostane do filmové distribuce.

KOLLERBAND
Miláčku, love
Videoklip pochází z čerstvého alba Kollerband a vznikl v době, kdy se David Koller & spol. sehrávali během finálových bojů soutěže Jim Beam Music 2002.

TATA BOJS
Šťastnější
Tento klip byl pořízen během loňského Biorytmy tour. Zasloužil se o něj Michal Škorpík z Phase spolu s „Tatáčem“ Milanem Caisem.



Letní REPORT s rozšířeným počtem 100 stran + audio/video CD TRUTNOV OPEN AIR objednávejte jen za 99 Kč na predplatne@ireport.cz nebo na tel. 377 431 105.
zavřít