Editors: jak slyší svoje nové album?

Vydáno 06.11.2009 | autor: PR

Nové desce Editors se prodejně daří. Jak zní In This Light And On This Evening naživo, okusí čeští fanoušci 28. listopadu, kdy kapela zahraje v pražském Lucerna Music Baru.

Editors: jak slyší svoje nové album? Editors: jak slyší svoje nové album?

Třetí album britských Editors In This Light And On This Evening se ihned po vydání dostalo na první příčku britského prodejního žebříčku. Ještě než se kapela podívá 28. listopadu do pražského Lucerna Music Baru, můžete si přečíst, jak se její zpěvák Tom Smith dívá na jednotlivé písně na nové nahrávce.

In This Light And On This Evening
Náš svět žije a dýchá a může vás pořádně překvapit. Něco, co jste předtím viděli už milionkrát, vám i tak může vyrazit dech.

Bricks And Mortar
Velice groovy písnička, na tom je to celé postavené.

Papillon
Všichni toužíme před něčím utéct a všichni milujeme Steva McQueena.


You Don’t Know Love
Písnička o člověku, který usiluje o lásku a trápí se pro ni. Je to čistá fikce, která mě jednou napadla. Podle mě je ten song okouzlujícím způsobem studený a oholený až na kost, ideální doprovod pro procházku podzimním Berlínem.

The Big Exit
Písnička o lásce a tichém porozumění.

The Boxer
"A bruised full moon play fights with the stars" ("Zjizvený úplněk vyzývá hvězdy na souboj.") Pod noční oblohou se vrháme do nočních tahů s maximální vervou. A vedle nás si opilci pro nic za nic dávají do tlamy.



Like Treasure
Plná hrst čokolády, pak plná hrst much.

Eat Raw Meat = Blood Drool
Plná hrst syrového masa, pak plná hrst much. A vedle toho možná nejlepší písnička pro rádia, jakou jsme kdy napsali. Zpočátku ji nikdo z nás neměl moc rád, ale náš producent Flood se za ni neskutečně bil. Flood se prostě vyzná.

Walk The Fleet Road
Občas si dělám až moc starostí a svoji sklenku obvykle vidím jako poloprázdnou, ne poloplnou. Občas potřebuji, aby mi to někdo řekl. Tahle písnička je vlastně dialogem s ženou, kterou miluji.

zdroj: D Smack U
zavřít