Monkey Business loví v Superstar

Vydáno 09.11.2009 | autor: redakce

Monkey Business si vyhlédli ke spolupráci zpěvačku Adriane Craft, která vypadla v dřívějších kolech soutěže Česko-Slovenská Superstar.

Monkey Business loví v Superstar Monkey Business loví v Superstar

Monkey Business oslovili Adriane hned po jejím vyřazení a nabídli jí spolupráci. „Byla jsem na pracovní schůzce s Matějem Ruppertem a Romanem Holým, nabídli mi spolupráci,“ řekla Blesku mladá zpěvačka. Jejich společné vystoupení bude k vidění již 17. listopadu, kdy proběhne akce 20 let bez opony. Na Národní třídě účastníci pochodu zhlédnou multimediální představení na téma Pád opony, když za Národním divadlem symbolicky spadne železná opona.


Na závěr kolem 18 hodiny začne rockový koncert 20 let bez opony, kterého se zúčastní jak přední mladí umělci, kteří si z doby totality pamatují jen málo, tak starší hudebníci, kteří tvořili za komunistického režimu a museli se před ním v různé míře ohýbat. Vystoupí tak například Vladimír Mišík, Vlasta Třešňák, Vladimír Merta, Jaroslav Hutka, Michal Ambrož, z mladší generace pak Dan Bárta, PSH nebo James Cole. Všechny zpěváky doprovodí skupina Monkey Business.

zdroj: Blesk
zavřít