Žebřík 2009 startuje 1. ledna

Vydáno 10.12.2009 | autor: PR

Prestižní čtenářská anketa brzy vstoupí už do 18. roku své existence! Hlasujte, vyhrajte a přijeďte na slavnostní vyhlášení!

Žebřík 2009 startuje 1. ledna Žebřík 2009 startuje 1. ledna

Start nadcházejícího ročníku cen Žebřík je za dveřmi. První anketní kolo začíná na tomto webu už 1. ledna. Esemesky můžete posílat libovolně komukoliv, zatímco od února už bude výběr zúžen na pět nominovaných v každé z deseti kategorií. Hlasující čekají atraktivní ceny od partnerů Žebříku. Inspirovat se můžete třeba tipy redaktorů REPORTu, které budou zveřejněny v zimním dvojčísle 1-2/10 (vychází 16.1.), stejně jako kompilací Soundczech – Best Of 09, jež bude jednou z jeho exkluzivních příloh.


Ke slavnostnímu odtajnění výsledků ankety dojde v pátek 5. března v plzeňském DK Inwest. Moderátor Zdeněk Suchý uvítá na pódiu držitele třiceti ocenění. „Navíc hodláme předat speciální cenu, podobně jako v předchozích letech Glennu Hughesovi a Ashleymu Slaterovi,“ oznamuje šéf REPORTu Jarda Hudec. Mezi koncertními účastníky večera nebudou chybět Tata Bojs, Vypsaná fixa, UDG nebo Nightwork, kteří pokřtí nové album.


Mimořádný zážitek slibuje Dan Bárta, který s sebou přiveze téměř všechny kapely, v nichž působil! Jeho hosty budou členové Illustratosphere, J.A.R., Alice, Sexy Dancers nebo projektu Snowboarďáci a zazní pochopitelně největší hity těchto skupin.


O tom, kdo si odnese prestižní ceny Tančící R sochaře Václava Česáka, rozhodnete výhradně vy! Hlasujte od 1.1. ZDE.

foto Petr Tibitanzl, Tomáš Martinek
zavřít