Legendy metalu na českém turné

Vydáno 10.12.2009 | autor: redakce

Sepultura, Pro-Pain a Crowbar na jednom pódiu. Příští rok v dubnu se metaloví veteráni rozjedou do tří českých měst, kde se představí v rámci společného turné.

Legendy metalu na českém turné Legendy metalu na českém turné

Společné turné legend světové metalové scény, brazilských Sepultura a amerických Pro-Pain a Crowbar doplní jako speciální host metalová klasika španělsky mluvících zemí Hamlet. Společné turné proběhne v termínech 18. 4. - 20. 4. 2010 a turné postupně zasáhne Písek, Brno a Prahu. Sepultura se vydá na další pokračování evropského turné na podporu svého aktuálního alba A-Lex, které se setkalo s velkým ohlasem rockových fanoušků a opět skupině přineslo velké renomé a návrat ke kořenům.


Američtí Pro-Pain vydají v březnu příštího roku nové album, které živě představí i českému publiku. Kapela spolu hraje přes 15 let a za svoji kariéru prodala více jak milión alb po celém světě. Crowbar, kteří fungují od roku 1989, vydali svoje poslední album v roce 2005 (Lifesblood for the Downtrodden), takže na jejich další počin se fanoušci třesou nedočkáním. Crowbar je ale nenechají už dlouho čekat – zkraje příštího roku vydají konečně nové album.

zdroj: MAFO
zavřít