50 Cent zahraje příští rok v Praze

Vydáno 10.12.2009 | autor: redakce

50 Cent se vrací do České republiky. V rámci turné ke své nové desce Before I Self Destruct zavítá 5. března do pražské Tesla Areny.

50 Cent zahraje příští rok v Praze 50 Cent zahraje příští rok v Praze

50 Cent se vrací po dvouleté odmlce, kterou vyplnil nejen koncertováním, ale i pilným psaním nových písní. Fanouškům je již znám pilotní singl, za který byla vybrána píseň Baby By Me. Tu produkoval Polow da Don, který je znám jakožto producent úspěšných desek Fergie, Ludacrise nebo T.I.


Album Before I Self Destruct opět přináší to nejlepší z amerického rapu a hip hopu a 50 Cent jím navazuje na úspěch posledních tří desek Get Rich Or Die Tryin’, The Massacre a Curtis, kterých po světě prodal dohromady téměř třicet miliónů kusů. Kromě toho má 50 Cent na svém kontě třináct nominací na cenu Grammy, což ho řadí vzhledem k jeho mládí mezi rekordmany.



50 Cent
, vlastním jménem Curtis J. Jackson, se narodil 6. července 1976 v New Yorku. V roce 2003 vychází Fiftymu první oficiální album Get Rich Or Die Trying’, kterého se první týden prodalo 872 000 kusů, čímž překonalo i debut Snoop Dogga, Dr. Dre nebo Eminema.

zdroj: WTF Entertainment
zavřít