Bubeník Chinaski vydá rapové album

Vydáno 11.12.2009 | autor: redakce

Marpo začínal jako rapper, letos se představil také jako bubeník Chinaski. Na hip hop ale nezavřel a na příští rok plánuje vydat již čtvrté album.

Bubeník Chinaski vydá rapové album Bubeník Chinaski vydá rapové album

Dva roky od chvíle, kdy Marpo vydal svoji třetí desku Rapstar, utekly jako voda. Za tu dobu se průkopník battle rapu s debutem Původ umění stačil stát stálým bubeníkem kapely Chinaski a jen za letošní rok si tak "odbubnoval" přes 110 koncertů. Život jde ale dál a Marpo se rozhodl pokračovat v rozdělané práci a v příštím roce na přelomu února a března vydat další album. Když budeme mluvit o hudebních producentech, tak se na desce objeví osvědčený Kfied a s ním pak i další dva Finové Dipflirt a Johnboy


Po beatu přihodí nizozemský Kubus, za domácí scénu eMeReS, slovenskou stranu Abe z H16 a nakonec i ze země za velkou louží pošle podklad Mister KA. Z hlediska rapu ještě není všechno jisté, ale jako hosté se určitě představí floridští Hard Target a Laws nebo Marpův parťák MC Wohnout. Booklet si vezme na starost Adam "Faust" Bartas (znáte z Rapstar). K albu samozřejmě patří také singl, který Marpo představí v lednu, stejně jako videoklip.

zdroj: Marpo
zavřít