Jay Sean: britská invaze do Ameriky

Vydáno 14.12.2009 | autor: PR

Britský rapper Jay Sean zažívá se svým třetím albem překvapivý úspěch v amerických hitparádách. Jeho nový singl Down láme jak hudební, tak prodejní žebříčky.

Jay Sean: britská invaze do Ameriky Jay Sean: britská invaze do Ameriky

Jay Sean, britský rapper s indickými předky, má na svém kontě již tři řadová alba, to aktuální All Or Nothing vydal koncem listopadu. Vydání předcházel singl Down, na kterém Jayovi hostoval i věhlasný kolega Lil Wayne. Tento singl si okamžitě po uvedení v rádiích podmanil celou Ameriku a sesadil z čela amerického singlového žebříčku Black Eyed Peas a následně též novinku od Britney Spears.


Tímto dvojitým „sestřelením“ se vlastně stal nejúspěšnějším zástupcem britského r'n'b v zámoří, přičemž singlu samotného se v Americe prodalo přes milion kopií. Velký vliv na Jayově úspěchu mají dozajista i velmi pozitivní kritiky jeho právě vydané nové desky All Or Nothing, která přináší kromě výtečného i několik velmi zajímavých kolaborací.



Kromě již zmíněného Lil Wayna mezi hosty desky najdeme například Seana Paula, Lil Jona, Craiga Davida nebo někdejší členku Sugababes Keishu Buchanan. Album All Or Nothing je právě v prodeji.

zdroj: Universal
zavřít