Koncert Enter Shikari se již blíží

Vydáno 12.01.2010 | autor: PR

Britové Enter Shikari vystoupí v sobotu 16. ledna v pražském Lucerna Music Baru. Dva členové kapely se pak ten samý večer ještě představí jako DJs v klubu Cross.

Koncert Enter Shikari se již blíží Koncert Enter Shikari se již blíží

Debutové album Take To The Skies z března roku 2007 zaznamenalo pro Enter Shikari nebývalý úspěch - přestože nevyšlo u žádného nadnárodního vydavatelství, podařilo se ho prodat čtvrt miliónu kopií, což je v éře internetového stahování skutečně unikátní výsledek. V červnu 2009 pak vyšlo druhé album kapely, nazvané Common Dreads, které přineslo ještě experimentálnější sound a aranže, na druhé straně příjemně překvapilo skalní fanoušky zachováním angažovanosti kapely a závažných témat v textech některých songů.


Přestože Enter Shikari stihli za posledních dva a půl roku zahrát v Česku již čtyřikrát, bude sobotní koncert jejich prvním vystoupením, kde se představí jako hlavní hvězdy - kromě účasti na festivalech Rock For People a Trutnov Openair stačila kapela předskočit u nás i Linkin Park a The Prodigy. Na sobotní večer však chystá kapela ještě jednu specialitu - protože její koncert v Lucerna Baru začíná vzhledem k sobotnímu termínu dříve než obvykle a končí již před desátou hodinou večerní, rozhodli se dva členové Enter Shikari (Rou a Rob) vystoupit od půlnoci ještě v dalším pražském klubu Cross - tentokrát však pouze v úloze dubstepových DJs.

zdroj: Warner Music
zavřít