Votvírák upřesňuje nabitý program

Vydáno 28.02.2010 | autor: PR

Festivalovou sezónu každoročně otevírá multikulturní festival Votvírák. Letošní 4. ročník se bude konat na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích ve dnech 11. až 13. června a již je znám detailnější seznam interpretů.

Votvírák upřesňuje nabitý program Votvírák upřesňuje nabitý program

Na samostatné stage ve speciální hip hopové zóně se postupně představí v průběhu celého festivalu prakticky kompletní špička česko-slovenské hip hopové scény. Festival Votvírák uvede jména jako BPM, PSH, PIO Squad, ale také slovenské kapely Rytmus + Kontrafakt, nebo Moju Reč. Na fanoušky hip hopu tak i letos čeká velmi silný line up.

 

 

Zkrátka nepřijdou ani fandové jiných žánrů. V Milovicích vystoupí například legendární kapela Olympic včele s Petrem Jandou, Mig 21, stále populárnější ústecká skupina UDG, Čechomor, který na festivalu bude hrát poprvé, nebo slovenští No Name. Pro rockové fanoušky nebudou ani letos chybět kapely jako Wohnout, Krucipusk, Doga nebo Legendy. V sobotním programu pak vystoupí mladí písničkáři Tomáš Klus a Xindl X a také s těžkou nemocí statečně bojující Anna K.
 

 

Festival Votvírák je největší český multižánrový hudební festival (zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení zejména českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení). Ve dnech 11. až 13. června otevře českou letní festivalovou sezónu na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích.

zdroj: Beni Production / Votvirak
zavřít