Marpo položí soupeře na lopatky

Vydáno 11.03.2010 | autor: PR

Rapper Marpo vydá 12. dubna své nové album nazvané Knockout, které natočil na Floridě. Jako hosté se na desce objeví Američané Hard Target, LA The Craftzman, Mason Caine a další.

Marpo položí soupeře na lopatky Marpo položí soupeře na lopatky

Kontroverzní rapper Marpo se opět hlásí o slovo. Vrátil se totiž ze své cesty do USA, kde společně s Wohnoutem a fotografem Adamem Bartasem strávil dva týdny. Ovšem nejel se tam fotit k Soše svobody, ale dělat rap a to ve společnosti místních v Tampě na Floridě.  Marpo odtud přiváží master svého čtvrtého alba s výmluvným názvem Knockout.


Datum vydání je stanoveno na 12. dubna, ale již nyní je tu ochutnávka v podobě singlových pilotů: první Já, Sám a moje druhý Já a druhý jako duet s účastnicí první československé superstar Karolinou Majerníkovou. Dalšími hosty na desce jsou Hard Target, LA The Craftzman, Mason Caine, femcee Dynasty a MC Wohnout.



A co že vlastně Marpo na Floridě všechno stihl? Kromě avizovaného rozhovoru pro místní rádio a živé vystoupení v jednom z místních klubů proběhlo i natáčení klipu v neblaze proslulém Brooksville a jeho oblastech Tanglewood a 352 Projects. Režie klipu se ujal Conan Raitt a tým DayDreamer Productions.

zdroj: Universal Music
zavřít