30 Seconds To Mars již zítra v Praze

Vydáno 17.03.2010 | autor: PR

Kalifornské trio 30 Seconds To Mars vystoupí ve čtvrtek 18. března pražské v Incheba Areně, kde představí novinkové album This Is War.

30 Seconds To Mars již zítra v Praze 30 Seconds To Mars již zítra v Praze

Kapela 30 Seconds To Mars se v posledních týdnech těší velkému úspěchu, které způsobilo především pozitivní přijetím jejího nového alba This Is War, a to zejména ve Velké Británii, Německu a domovských Spojených Státech. Historie 30 Seconds To Mars je sice již dvanáctiletá, první čtyři roky existovali však spíše jen jako studiový projekt. Přesto se jim podařilo - zejména díky Jaredově herecké kariéře a s ní souvisejícím dobrým kontaktům v zábavním průmyslu - podepsat začátkem roku 2002 smlouvu s vydavatelstvím Virgin Records.


Výsledkem bylo eponymní album z léta téhož roku, které přestože bylo očekáváno se značnou nedůvěrou - jak tomu u muzicírujících herců bývá - vzbudilo velmi pozitivní reakce. Skladby na něm byly inspirovány zejména rozličnými dekádami progresivního rocku, reprezentovanými na jednom pólu Pink Floyd a na druhém Radiohead. Druhé, více uhlazené desky A Beautiful Lie se prodalo už tři a půl miliónu kopií. S třetím albem This Is War, které vyšlo v listopadu loňského rolu, již definitivně přišel popový sound, který prozrazuje jasnou orientaci kapely na masy.


zdroj: Conspiracy
zavřít