La Coka Nostra: kapela snů v Praze

Vydáno 22.03.2010 | autor: PR

Koncert hiphopových La Coka Nostra proběhne 20. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Pokud nechcete platit za lístek, můžete si nechat udělat tetování s logem kapely a dostanete vstup zadarmo.

La Coka Nostra: kapela snů v Praze La Coka Nostra: kapela snů v Praze

Jestli si Slaughterhouse můžou bez uzardění říkat "rapová super kapela", jsou La Coka Nostra "bílý rapový team snů". Jádra kultovních kapel House Of Pain a Non Phixion by už mohli trumfovat akorát tak Beastie Boys. Když hráli La Coka Nostra na Hip Hop Kempu 2009, šlo 15 000 lidí do kolen. Když hřměly hymny jako This Is War, I'm An American nebo Fuck Tony Montana, lidi šíleli. Jejich deska A Brand You Can Trust vyšla loni po několika odkladech.


Čekání se ale vyplatilo, už seznam hostí mluví za vše: Snoop Dogg, Bun B, Sick Jacken, B-Real, Sen Dog, Immortal Technique, Big Left a Q-Unique. A ještě jednou: žádná soutěž o lístky zdarma nebude. Jediný způsob, jak jít na koncert La Coka Nostra zadarmo a nejmenovat se Ill Bill, Everlast, Danny Boy, Slaine ani DJ Eclipse, je ukázat na vchodu do pražského LMB tetování LCN.



zdroj: Boombox.cz
zavřít