J.A.R. mají znovu nabito

Vydáno 24.03.2010 | autor: PR

Přední funkrocková desetičlenná jednotka akademického rapu roztancuje návštěvníky Lucerna Music Baru přesně za týden poslední březnový den na již tradičním jarním koncertu. Armáda špásu znovu nabíjí svoje funkové zbraně.

J.A.R. mají znovu nabito J.A.R. mají znovu nabito

J.A.R. otevírá symbolický rok 2010 posledním retrospektivním koncertem před vydáním nové desky. Vystoupení v Lucerna Music Baru s názvem Znovu nabito bude nejen provokovat, ale hlavně evokovat dobové pilíře tvorby J.A.R.

Kapela hodlá zahrát několik písní, které na pódiu ještě nikdy nepředvedla. Čerství držitelé ocenění DVD roku v anketě Žebřík 2009 se těší, že s nimi pořádně rozpálíte svoje hlavně... Oto Klempíř ke koncertu dodává: "Měli jsme téměř půlroční pauzu, takže hráči jsou na publikum doslova nadržený! Chceme z toho udělat mimořádnou událost, už jen proto, že je to poslední pražský koncert s odcházejícím repertoárem. Podzimní Lucerna už pak bude celá v novém :-)".

 



J.A.R.
v loňském roce vydali své první koncertní DVD s názvem 1989-2009, které obsahuje záznam koncertu ze 17. listopadu 2008 z velkého sálu Lucerny a množství bonusů - například dvouhodinový dokument o skupině z pera Michaela Viktoříka, dále pak klipy a fotografie. Obsahuje i CD největších hitů včetně nové skladby Ples Es. Kapela byla se svým DVD nominována v prestižním 18. ročníku hudební ankety Žebřík 2009 v kategorii Hudební DVD a nominaci proměnila ve výhru.


Pusťte si zatím poslední videoklip J.A.R. k singlu Doufám z desky Armáda špásu:

 

 

 

Koncert J.A.R. Znovu nabito proběhne 31. března od 21:00 v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou stále v prodeji v síti Ticketpro za 299 Kč. Po koncertě proběhne aprílové aftershowdisco, na kterém zahraje DJ Maceo a Michael Ví.

zdroj: J.A.R.

zavřít