Everlast: rapper s kytarou v Praze

Vydáno 09.04.2010 | autor: PR

Everlast, zpěvák, rapper a kytarista, se představí pražskému publiku 20. dubna. Společně se svojí kapelou La Coka Nostra zahraje v Lucerna Music Baru.

Everlast: rapper s kytarou v Praze Everlast: rapper s kytarou v Praze

Erik Schrody, jak zní Everlastovo občanské jméno, tráví v muzice více jak polovinu ze 40let, co se prochází po zemi. Stihnul toho za svoji bohatou kariéru hodně. Měl štěstí na spolupráce s dalšími velikány - Ice-T, Cypress Hill, Carlos Santana, Non Phixion. Měl vždy čuch na hity - Jump Around, What It's Like, Put Your Lights On, That's Coke.


A že ještě neřekl své poslední slovo a na koncertě má pořád dost energie, to dokazuje třeba tím, že si ve čtyřiceti, tedy ve věku, kdy většina jeho kolegů připomíná maximálně chodící exponát muzea voskových figurín, s klidem troufne na roli headlinera festivalu Hip Hop Kemp pro 20 000 lidí a pořád je dostane do skutečného varu.

Přijďte se o tom přesvědčit na vlastní oči 20. dubna do pražského Lucerna Music Baru. Kdo ví, další šance vidět Everlasta naživo už taky být nemusí, i když by měl být podle svého jména věčný.



zdroj: Boombox.cz
zavřít