The Prostitutes nadělují koncerty

Vydáno 09.04.2010 | autor: PR

The Prostitutes právě sbírají inspiraci a materiál na své nové album. Přesto se kapela rozhodla uspořádat pro fanoušky tři dubnové koncerty – v Praze, Brně a Plzni.

The Prostitutes nadělují koncerty The Prostitutes nadělují koncerty

Je tomu právě rok, co deska Hometown Zombies vyšla pod hlavičkou Championship Records. V létě The Prostitutes zahráli na mnoha důležitých festivalech, mimo jiné Rock for People, Wave Gothic Treffen (Lipsko), Planet Festival, Trutnov Open Air, United Islands a IFF Karlovy Vary. Během podzimního turné Hunting for Zombies účinkovali také na oficiálních oslavách pádu Berlínské zdi v zaplněném pražském Meet Factory. Předtím ale ještě stihli zahrát v bukurešťském klubu The Silver Church.


Na sklonku roku z kapely odešel baskytarista Šmity a nahradil ho Adam Piaf Vopička, který s kapelou jezdil už dříve jako záskok, když Šmity zrovna zvučil americké Black Lips. Po rozjetém a rozlítaném roce 2009 kapela připravuje materiál na nové album a v těchto dnech točí klip ke skladbě Everybody Knows. Přesto se kapela rozhodla zahrát na jaře tři exkluzivní klubové koncerty v Praze, Brně a Plzni.

Jarní koncerty The Prostitutes:
13. 4. Brno, Metro Music Bar
21. 4. Praha, Palác Akropolis – hosté Stargazer a Schnitzel feat. Kebab
29. 4. Plzeň, Anděl Music Bar

zdroj: CHAMPIONSHIP MUSIC
zavřít