Apríloví Sunshine v malé Lucerně

Vydáno 11.04.2010 | autor: PR

Jarní koncerty Sunshine v Praze mají několikaletou tradici. Letošní se v pražském Lucerna Music Baru uskuteční 22. dubna a kapele předskočí Lus3.

Apríloví Sunshine v malé Lucerně Apríloví Sunshine v malé Lucerně

Zlí jazykové tvrdí, že pražské koncerty Sunshine jsou rutina (koneckonců, není každý koncert kohokoliv tak trochu i rutina?), ale vzhledem k tomu, že Praha Sunshine adoptovala, jazykové se můžou jít tak leda zauzlovat. Prostě, jaro je tady a k tomu už pár posledních let neodmyslitelně patří pro fanoušky Sunshine i jejich jarní pražský koncert. Ten letošní má čtvrteční datum 22. duben a je naplánován opět do Lucerna Music Baru.

 

 

Bombastické anonce se nekonají ani tentokrát, ale pravdou je, že Suns připravují o vychytané projekce i světla oživenou show a oproti poslednímu pražskému koncertu i mírně pozměněný playlist. Jediným hostem, který LMB rozsvítí (a to díky názvu doslova) jako předkrm, bude pražská electro-dance-punková čtveřice Lus3, která neunavně doprovázela Sunshine na velké části jejich jarního koncertování po celých Čechách a na Moravě. Přijďte včas a dopřejte jim pocit plného klubu. Zaslouží si to nejenom za výdrž hrát občas pro mírně ignorující a vlažné publikum, ale především proto, že jsou fajn partystarters. A samozřejmě zůstaňte a bavte se i po nich se Sunshine, protože to na nějakou dobu bude jejich poslední (rutinní) koncert v hlavním městě. Předprodeje najdete na obvyklých místech.

zdroj: Sunshine

zavřít