Pleasure Island přiveze Sharama Jaye

Vydáno 18.04.2010 | autor: PR

Největší taneční festival nadcházejícího léta Pleasure Island představí více než 70 zahraničních a domácích hvězd elektronické hudby, které vystoupí v sobotu 24. července na sedmi scénách v prostorách Festivalparku v Hradici Králové.

Pleasure Island přiveze Sharama Jaye Pleasure Island přiveze Sharama Jaye

Prvním esem, které vytahují pořadatelé z rukávu je DJ a producent Sharam Jay, který se u nás představí vůbec poprvé. Pojďme se podívat, co tento německý hudební mág ve světě taneční hudby vykouzlil.

 

 

Sharamova historie je velmi pestrá. Začátky jeho hudební dráhy si našly své místo v rockové kapele, až Sharam později objevil kouzlo elektronické hudby. Od tohoto momentu Sharam věděl, že pro něj vede pouze jedna cesta, vzal tedy sluchátka a nikdy se neohlédl zpátky. Jakmile začal s profesionální produkcí, ex-Underworld star Darren Emerson si Sharama vyhlédl a dal mu možnost v příštích několika letech vydávat alba a kompilace pod jeho labelem. První album s názvem 4 Da Loverz oblétlo, stejně jako Sharam Jay, celý svět. Bylo pak jen otázkou času kdy Sharam Jay začne vydávat na vlastním labelu.

 


Jeho úspěšný label King Kong Records tak slaví sedmý rok své existence. K jeho kreditu se kromě jiného připsala i spolupráce s Café del Mar, která mu přinesla ocenění Best Dance Track of All Time za remix singlu Energy 52. Ale byla to hlavně jeho autorská produkce, která posunula jeho kariéru o úroveň výš. Druhé a úplně nové album In My Blood má tak potenciál stát se velmi úspěšným albem, hlavně díky singlům Monday Morning nebo stejnojmennému singlu In My Blood. Krátkou ochutnávku alba In My Blood si můžete pustit zde.
 

Pokud již nyní víte, že si nenecháte ujít tuhle magickou letní událost, neváhejte s nákupem nejlevnějších vstupenek, které jsou v prodeji za 990 Kč v síti Ticketpro, a jejich cena se každý měsíc zvyšuje.

zdroj: United Music
zavřít