Prago Union: nastupte si do expresu

Vydáno 23.04.2010 | autor: PR

Prago Union pozvou všechny hiphopové nadšence na projížďku do svého Dezorient Expressu. Tak se totiž jmenuje jejich nová deska, která vyjde po pěti letech už zkraje května.

Prago Union: nastupte si do expresu Prago Union: nastupte si do expresu

Zaručených zpráv o vydání nového alba se od památného vystoupení Prago Union na Hip Hop Kempu 2007, kde poprvé zazněla skladba Dezorient Express, objevilo bezpočet. A s každou další spekulací očekávání hiphopového národa narůstalo. Konec dohadům a jasnou odpověď na to, zda Prago Union dokážou druhou deskou vyrovnat nebo dokonce překonat kvalitu oslavovaného debutu HDP, přinese letošní květen. Už na 4. 5. je do Lucerna Music Baru naplánován křest novinky Dezorient Express.


Prago Union debutovali před pěti lety deskou HDP, kterou cení nejen hiphopové publikum. Album nabídlo spoustu zajímavých hostů ze zahraničí (Masta Ace, Kutmasta Kurt, Planet Asia atd.), špičkové texty a nevšední muziku. Letošní novinka bude více osobní – sebereflexivní texty, žádní rapující hosté, návrat ke kořenům. Prago Union desku natočili ve dvojici Kato a DJ Maro, hudebně na ni přispěli také kytarista Yarda Helešic nebo Paulie Garand z BPM.

zdroj: EMI
zavřít