Ozzy je zpět a zahraje pod Řípem!

Vydáno 23.04.2010 | autor: PR

Ozzy Osbourne chystá na červen nové album Scream. Legendární rocková postava se pak vydá na světové turné a v srpnu se živě představí i v České republice. Uvnitř k poslechu nový singl.

Ozzy je zpět a zahraje pod Řípem! Ozzy je zpět a zahraje pod Řípem!

Produkce se ujal Ozzy a Kevin Churko, kteří stáli za celosvětovým úspěchem a milionovými prodeji alba Black Rain (2007). Prvním singlem se stala skladba Let Me Hear You Scream. Singl si odbyl světovou premiéru v seriálu Kriminálka New York 14. dubna na stanici CBS. Ozzy Osbourne nahrál větší část nového alba Scream ve svém domácím studiu The Bunker v Los Angeles. Spolupodílel se na vzniku všech skladeb, a to převážně v kooperaci s Kevinem Churko.


Na tomto album se poprvé předvede Ozzyho nový kytarista, který si říká Gus G. Ozzyho kapelu tvoří dále basista Blasko, bubeník Tommy Clufetos a klávesista Adam Wakeman. Ozzy se rovněž připravuje na 18měsíční celosvětové turné na podporu alba Scream a evropské turné, které zahájí v Čechách na open-air rockovém festivalu Řípfest 2010. Toto vystoupení bude v roce 2010 jeho jediným koncertem v České republice a na Slovensku. Řípfest se uskuteční v sobotu 28. 8. na úpatí legendární hory Říp, v obci Krabčice v části Rovné.



zdroj: SONY Music
zavřít