Bublé: velké turné Čechy mine

Vydáno 26.04.2010 | autor: PR

Michael Bublé vyjíždí v květnu na evropské turné, na kterém představí svoje aktuální album Crazy Love. Česká republika na koncertním seznamu bohužel nefiguruje.

Bublé: velké turné Čechy mine Bublé: velké turné Čechy mine

Čtyřiatřicetiletý kanadský zpěvák od roku 2003 sklízí celosvětový úspěch s cover verzemi slavných standardů, se swingovými evergreeny a novým pojetím popu. Od 6. května zahajuje své další turné v Evropě v největších halách. Evropské turné bude na podzim pokračovat v Itálii, Španělsku a Portugalsku. Celosvětový úspěch Michaela Bublé tkví v umění vrátit „starým“ písním šmrnc a neobvykle přitažlivý muzikantský nadhled.


V jeho doprovodném big bandu, který tvoří výhradně jeho vrstevníci, jsou opravdu skvělí muzikanti s citem pro jazz. Michael Bublé od vydání svého prvního alba v roce 2003 u Warner Music byl vícekrát nominován a také i několikrát získal kanadskou hudební cenu Juno Award a prestižní americkou cenu Grammy. Dokázal rozvíjet i svůj autorský potenciál a zkomponoval i několik vlastních songů, které nápaditě reflektují evegreeny hudební éry 50. a 60. let.

MICHAEL BUBLÉ: EVROPSKÉ TURNÉ 2010
06. května - Sheffield
08. května - Glasgow
09. května - Manchester
11. května - Liverpool
12. května - Newcastle
14. května - Birmingham
15. května - Londýn
16. května - Londýn
18. května - Paříž
19. května - Gelredome
22. května - Verona
23. května - Milano
25. května - Mnichov
26. května - Curych
28. května - Berlín
30. května - Antverpy
31. května – Oberhausen
01. června - Hamburg

zdroj: Supraphon
zavřít