Vyspi se s kapelou UDG

Vydáno 02.05.2010 | autor: PR

Festival Coca-Cola JamRock připravuje ve spolupráci s kapelou UDG unikátní možnost vyspat se s kapelou v rámci festivalové hry Založ si stanové městečko

Vyspi se s kapelou UDG Vyspi se s kapelou UDG

"S UDG jsme pro každej střeštěnej nápad. Strašně nás baví být blízko fanouškům. Blíž než ostatní. Je to inspirující a nabíjející. Tenhle nápad zkrátka přesně zapadá do naší kapelní filozofie," komentuje nápad pořadatelů festivalu bubeník Jugi.

 

 

Chceš prožít nezapomenutelnou noc? Chceš se vyspat s klukama z populární rockové kapely UDG? S festivalem Coca-Cola JamRock Žamberk se ti to může podařit! Populární festivalová hra "Založ si stanové městečko", kterou v loni hrálo více než 330 000 účastníků všech věkových skupin, a která je vypsána na stránkách festivalu, se pro letošní rok stává ještě více atraktivní a je jakousi LIVE show v nové podobě. Nabídla totiž tomu, kdo získá nejvíc stanů s vlaječkou kapely UDG možnost strávit, se členy této stále populárnější skupiny, noc ve skutečném stanovém městečku na festivalu Coca-Cola JamRock v Žamberku!

 

 

Celá kapela si postaví svůj stan "mezi všemi", a protože si kluci nehrají na žádné superhvězdy, tak zde taky budou i spát! Jejich koncert proběhne v jednom z hlavních časů na hlavní scéně JamRock stage v sobotu 5. června a také tuto noc si vítěz bude moci vybrat svoji cenu! Získá tak originální zážitek, jaký ještě nikdy žádný festival v Čechách nenabídl!


Zdroj: Veronika Ščudlová/JamRock

zavřít