NiceLand ve studiu: točí se Sunshine

Vydáno 14.05.2010 | autor: redakce

Michal Motyčka alias NiceLand se pustil do příprav druhé desky. Na vzniku nových skladeb se aktivně podílí celá kapela, na kterou dohlíží Kay Buriánek ze Sunshine.

NiceLand ve studiu: točí se Sunshine NiceLand ve studiu: točí se Sunshine

Podle slov Michala Motyčky zatím natáčení probíhá velice slibně. „Před prvním natáčením jsem měl trochu obavy, protože třeba náš bubeník byl ve studiu poprvé, a tak byl ten měsíc předtím dost nervózní. Ale nakonec to dopadlo dobře, nadšení překonalo nervozitu u všech a záblesků geniality se objevovalo s každým dnem více a více.“ Kapela si pochvaluje i spolupráci s bývalým členem kapely Sunshine Amákem Golden. „Trochu jsem se bál, že nás Amákův vliv potáhne směrem od popu a smýšlení kapely. Zvlášť po tak dlouhé spolupráci se Sunshine a hlavně po jeho novém projektu Night, kde se na mainstream moc nehraje a elektronikou a divností se to jen hemží.


Ale opak je pravdou. Amák má pro pop cit jako nikdo. Stejně tak pro kytary a zpěv a všechno, co k tomu patří. Hlavně se nás snažil oprostit od hudebních klišé, což se mu snad úspěšně daří, a za to jsme mu také hodně vděční,“
říká Motyčka. Album se postupně natáčí v Amákově studiu v Sezimově Ústí a ve studiu v Praze, za producentského přispění frontmana kapely Sunshine Kaye Buriánka a kytaristy z The Prostitutes Martina Přikryla. Jako host se na albu objeví i klavírista skupiny Sunflower Caravan Andy Čermák.

zdroj: NiceLand
zavřít