SÁMER ISSA ZAČÍNÁ TOČIT DEBUTOVÉ ALBUM

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Sámer Issa dokončil výběr skladeb na své debutové album a začíná natáčet. Producentem se stal Američan Jorge G-Man Corante.

SÁMER ISSA ZAČÍNÁ TOČIT DEBUTOVÉ ALBUM SÁMER ISSA ZAČÍNÁ TOČIT DEBUTOVÉ ALBUM

Sámer Issa právě dokončil výběr skladeb na své připravované debutové album. Přepokládaný počet nahrávek na albu dosáhl 13, pět z nich napsal Ondřej Brzobohatý, tři pocházejí z dílny domácí producentské skupiny MaxOver, další dodal Jorge "G-Man" Corate (v minulosti spolupracoval například s Janet Jackson, Sealem, Paulou Abdul, raperem Xscape), ten se zároveň stal výkonným producentem desky.

Konečný výběr byl doplněn o skladby ze zahraniční databáze BMG. Většina skladeb bude nazpívána anglicky, ke spolupráci však budou přizvání i domácí textaři. V současné době se rozběhly předpřípravy na nahrávání ve studiu Jorge Coratea v Los Angeles, práce budou dále pokračovat za jeho producentského dohledu ve studiu Ondřeje Soukupa v Praze. Nahrávání bude v ČR ukončeno 23.10., následný mastering a finální post produkce se odehraje opět v USA.

Předpokládané datum vydání dosud nenazvaného alba je 15.11. Současně s jeho uvedením na trh vyjede Sámer na podzimní turné.

Od pondělí 13.9. je do televizního vysílání uveden televizní spot na mobilní telefon LG, ve kterém Sámer Issa ztvárnil sám sebe.
zavřít