Collegium Musicum se mladých nebojí

Vydáno 19.05.2010 | autor: PR

Již dnes vystoupí v pražském Lucerna Music Baru Collegium Musicum v takřka původní sestavě. Jako support se představí domácí Sunflower Caravan, kteří se stejně jako hlavní hvězdy večera neobejdou bez Hammondových kláves.

Collegium Musicum se mladých nebojí Collegium Musicum se mladých nebojí

Slovenští rockeři Collegium Musicum přijedou v sestavě s Mariánem Vargou, Fedorem Frešem, Františkem Griglákem, kterou doplní mladý bubeník Martin Valihora. Kapela oznámila, že si pro tuto jedinečnou akci vybrala hosta, který ji bude předskokanem. Jedná se o mladou a v dnešní době již koncertně úspěšnou skupinu Sunflower Caravan z Prahy.


Obě kapely mají společné jedno, a to je lídr za hammondovými klávesami. „Jsme rádi, že muzika, na které jsme vyrůstali, ovlivňuje i dnešní mladé lidi. Sunflower Caravan sice nečerpají tolik z vážné hudby, jako jsme kdysi čerpali my, ale používají hammond organ, který je typický i pro naši kapelu. Jsme rádi, že budem moci Sunflower Caravan představit našim fanouškům. Těšíme se na to setkání.“ vysvětluje Fedor Frešo výběr hosta pro pražský koncert.

zdroj: Joe´s Garage
zavřít