Bouřlivá after party po koncertě BEP

Vydáno 29.05.2010 | autor: PR

Black Eyed Peas předvedli v Praze úžasnou show, v níž pokračovali i na after party v klubu Lokomotivka v pražské O2 areně. Vystoupení si nenechaly ujít české celebrity - například Sámer Issa, České Miss Jitka Válková a Iveta Lutovská, nebo modelka Gábina Dvořáková.

Bouřlivá after party po koncertě BEP Bouřlivá after party po koncertě BEP

Hned po skončení oficiálního koncertu Black Eyed Peas propukla v prostorech O2 areny exkluzivní Bacardi after party. I když má kapela pověst neúnavných pařičů, Praha byla teprve třetím z evropských měst (po Londýně a Miláně), kde se na after party neočekávaně objevila také energická Fergie, a to dokonce i za mixážním pultem. Do Prahy přijela v doprovodu svého manžela herce Joshe Duhamela, kterého můžeme znát například z filmu Transformers.

 


Před vystoupením samotných Black Eyed Peas přítomným hostům zahrál několik setů DJ Black Jesus. Poté se na podiu objevil DJ Apl.de.ap, kterého vzápětí zpěvem doprovodila Fergie a následně se přidal rovněž rapper Taboo. To vše za bouřlivé podpory publika. Black Eyed Peas přítomným hostům zkrátka ukázali, jak vypadá opravdová show plná energie. Celou party ukončil svým vystoupením opět DJ Black Jesus.

 


Mezi více než 300 domácími a zahraničními hosty byla celá řada českých celebrit, které uvítaly jedinečnou příležitost zapařit po boku světových hvězd. Nechyběly mezi nimi novopečená Česká Miss Jitka Válková, nebo její předchůdkyně Iveta Lutovská, obě krásky přišly v doprovodu svých partnerů. Koncert a následnou party si nenechal, navzdory svému víkendovému zranění, ujít Sámer Issa, který má svou tvorbou k hip hopu blízko a během večera se dobře bavil například s tanečníkem a choreografem Yemim. Oba pánové byli z monstrózní show velmi nadšeni a vzájemně se s přítomnými dělili o své zážitky. Valná většina domácích celebrit pozorovala vystoupení členů Black Eyed Peas na after party z VIP zóny, kde měly dostatek prostoru pro tanec i odpočinek.

 


Mezi přítomné zavítal k baru také člen skupiny Black Eyed Peas – rapper Taboo, který byl ihned po svém příchodu obklopen desítkami fanoušků žádajícími o autogram. Této příležitosti využili také Sámer Issa, Yemi A.D. a Jitka Válková.

 

BEP tento rok vyhráli tři ceny Grammy v kategoriích: nejlepší zpívané popové vystoupení dua nebo skupiny (I Gotta Feeling), nejlepší popové zpívané album (The E.N.D.) a nejlepší hudební klip (Boom Boom Pow). Kapela má na letošní turné smluvených celkem 350 zastávek ve 29 zemích.

 


Zdroj: Double U PR
zavřít