Umek na Pleasure Island

Vydáno 14.06.2010 | autor: PR

Jeden ze symbolů východní techno scény, DJ a producent UMEK, bude jednou z hvězd zatím největšího tanečního festivalu Pleasure Island tohoto léta. Pleasure Island startuje 24. července v Hradci Králové.

Umek na Pleasure Island Umek na Pleasure Island

Jeho magické vystoupení se odehraje na Techno Masters stagi, která je jednou ze 7 festivalových scén, na kterých se představí více než 70 zahraničních a domácích hvězd elektronické hudby. Na Techno Masters stagi vystoupí po boku dalších techno kouzelníků jakými jsou Dave Clarke, Rush, Adam Beyer, Marko Nastić či Pet Duo.

Světově uznávaný DJ a producent ze Slovinska ovlivňuje techno scénu již více než desetiletí. Vždy se snaží jít s dobou, kterou také z části určuje díky stále novým zvukům, které používá ve svých skladbách, aby předešel jakémukoliv klišé v taneční hudbě. Díky tomuto přístupu vytvořil jedinečný zvuk techna, kterým Umeka lehce rozpoznáte.

 

 

V roce 2007 rozjel projekt 1605 Music Therapy – Sixteenofive, kterým odstartoval novu éru své hudební kariéry. Několik skvělých releasů, které vydal na labelu 1605 zaznamenaly velký úspěch, stejně jako event Day Of Electronics 09 (Ljubljana, Slovinsko), populární letní festival Disconautica (Kope, Slovinsko) s 50 000 účastníky, na které se představila přímo 1605 hlavní stage. A samozřejmě spousta další produkce, na kterou se Umek převážně zaměřuje, jelikož jeho hlavním mottem je držet se stále na špici, dělat vysoce kvalitní hudbu, být vždy o krok napřed vůči ostatním a představit svou produkci blíže lidem po celém světě.

V roce 2009 se ještě více rozpohyboval jeho booking, vzhledem k tomu, že je stále čím dál tím žádanějším DJem, zvaným na velké eventy po celém světě. Podepsal proto smlouvu s bookingovou agenturou Bullitt Bookings v USA, která se stará o další světová jména jakými jsou například Dubfire, Nic Fanciulli, Shlomi Aber, Davide Squillace a mnoho dalších. Za zmíňku z produkce z minulého roku stojí Is it / Longer Trail, Destructible Enviroment, S Cream, Designed Persona, You Might Hear Nothing nebo hit Work This Data. Tím zaujal i jiné světové labely jako jsou Armada, Hell Yeah, Tronic či Dataworx. Z jeho vlastního labelu pak můžeme uvést úspěšné skladby Hablando a Slap, které pocházejí z alba Responding To Dynamic, které vyšlo na jaře 2010. Je tedy jisté, že Umekovi jen tak jeho inspirace a náboj pro vydávání stále nové a nové produkce nedojde.

 

Pokuď již nyní víte, že se chcete nechat očarovat vystoupením Umeka po boku dalších, neméně slavných jmen, neváhejte s nákupem nejlevnějších vstupenek. Ty jsou v prodeji za 1190 Kč do konce června v síti Ticketpro, a jejich cena se každý měsíc zvyšuje. Pro ty nejnáročnější je spuštěn také předprodej omezeného počtu VIP vstupenek za 2500 Kč s přístupem na luxusní VIP terasu s výhledem na hlavní stage.

Zdroj: UnitedMusic.cz
zavřít