Scissor Sisters: den D je tady!

Vydáno 22.06.2010 | autor: PR

Newyorkská kapela Scissor Sisters se po čtyřech letech vrací s novou deskou. Pod názvem Night Work ji vydávají právě dnes.

Scissor Sisters: den D je tady! Scissor Sisters: den D je tady!

Čtveřice, které s každým vydaným singlem leží u nohou prakticky celý svět, pracovala na nových písních nejen doma v New Yorku, ale i ve studiích v Londýně a na Bahamách. Výsledkem je album, které přinese dvanáct nových písní. Poprvé za celou svou kariéru se Scissor Sisters odchýlili od zajetých zvyklostí a na pozici hlavního producenta nominovali Stuarta Price, jehož každá producentská práce znamená automatický celosvětový úspěch. V minulosti do jeho producentských rukou vložila svou desku například Madonna, Seal nebo kapela The Killers.


Jak se jim společná práce povedla, prozradil již pilotní singl Fire With Fire, který kapela veřejnosti představila v květnu. Další skladbu kapela zavěsila na svůj web, jedná se o nádhernou šestiminutovou píseň Inivisble Light, která novou produkci uzavírá. Stačí jen kliknout na www.scissorsisters.com. Jejich album Night Work vydává Universal Music v pondělí 28. června.

zdroj: Universal Music
zavřít