Faithless vydají nový singl

Vydáno 23.06.2010 | autor: PR

Už tři roky čeká české publikum na příjezd kapely Faithless, která naposledy zaplnila prostory velké pražské sportovní haly. Nyní vydají nový singl Tweak Your Nipple. Taneční hymna zazní i na Open Air Festivalu

Faithless vydají nový singl Faithless vydají nový singl

Jako by Faithless cítili rostoucí napětí, posílají svým věrným ochutnávku v podobě nového singlu z letos uvedené desky The Dance. Singl s názvem Tweak Your Nipple vyjde 19. července a podle frontmana Faithless Maxi Jazze je o tvořivosti a genialitě, která je ukryta v každém z nás. Kus té jeho geniality můžete na vlastní kůži zažít při jediném letošním festivalovém koncertu Faihtless v České republice, a to druhý den Open Air Festivalu, tedy v pátek 13. srpna.

 


Návrat Faithless k tanečním kořenům hlásí i svým názvem aktuální deska The Dance, která těmto hvězdám tanenční hudby vyšla letos na jaře. A jak je vidět na energické beaty slyší i DJové zvučných jmen. Majitel snad najznámějšího DJského pseudonymu – DJ Tiesto – se rozhodl, že na novinku vytvoří vlastní remix, který už koluje na internetu. Další ze slavných velikánů za mixážním pultem, Pete Tong, o novince Faithless prohlašuje, že jde o jednu z jeho nejoblíbenějších hudebních novinek vůbec.


Filosofický text na podkladu z energických tanenčních beatů a melodie

„Je mým pevným přesvědčením, že naprosto každá osoba na téhle planetě je bez pochyby nadána neuvěřitelným množstvím talentu a síly představivosti,“ říká doslova Maxi Jazz, který je nejen frontmanem a textařem Faihtless, ale také buddhistou a filosofem. „Problém tohoto života ale je, že člověk má přístup jen k tolika množství talentu a představivosti, v jaké je schopen uvěřit,“ nabádá Maxi své posluchače k větší víře v sama sebe. „Pokud věříte, že tohle všechno máte, pak to přijde přirozeně a samo,“ upřesňuje smysl textu nové skladby a neváhá se pustit i do výkladu lidského štěstí: „Když si tohle uvědomíte, tak zjistíte, že jakékoliv překážky a nesnáze vás v životě čekají, máte v sobě schopnosti, díky nimž si se vším poradíte. Jakmile to pochopíte, tak už se o nic nestrachujete. A když už nemáte z ničeho obavy, tak jste prostě šťastní.“

 


Nalaďte si čtvrteční premiéru profilu Faithless a v pátek vyražte na Gossip!
Protože koncert britského tria Faithless v Panenském Týnci se už nezadržitelně blíží, podívala se „na zoubek“ tomuto projektu i redakce Open TV. Ta připravila profil Faithless, okořeněný o aktuální dění kolem kapely. Nový pořad bude mít premiéru ve čtvrtek na všech kanálech Open TV. To znamená na stránkách www.openairfestival.cz, www.openairfestival.stream.cz a www.youtube.com/openairfestival.

Zdroj: Václav Pavlečka
zavřít