Sunflower Caravan ve studiu

Vydáno 25.06.2010 | autor: PR

Kapela Sunflower Caravan, pro kterou byl začátek roku ve znamení nominací a ocenění, ale také rozsáhlého klubového turné, se v červnu zavírá do studia. Začíná totiž připravovat svou další desku.

Sunflower Caravan ve studiu Sunflower Caravan ve studiu

Hlavní změnou oproti předešlému albu je, že frontman Andy na desce kromě kláves obstará také zpěv, a to v drtivé většině skladeb.

 

 

Sunflower Caravan byli letos nominováni na Objev roku v hudebních cenách Anděl 2009. Na jaře však bodovali také na dalších místech. Představili se před vyprodaným velkým sálem pražské Lucerny v rámci reunionového koncertu Collegium Musicum, kde sklidili velký úspěch. Vzápětí se kapela zúčastnila soutěžní přehlídky Český Tučňák 2010. Na ní zvítězila v kategorii Mladá Hudba, když ze všech účastníků soutěže nejvíc oslovila porotu, složenou z kompetentních hudebních osobností. Více informací o Českém Tučňákovi i o vítězství kapely najdete na http://www.ceskytucnak.cz/.

 

 

Svůj druhý albový počin, opět pod křídly vydavatelství Soundsquare Music, kapela natáčí od poloviny června a během léta by chtěla svou desku dokončit. Na podzim se pak Sunflower Caravan vydají na turné. Informace o průběhu nahrávání a termíny letních koncertů naleznete na stránkách kapely.


Zdroj: HPK-Productions
zavřít