Tocadisco na Pleasure Island

Vydáno 07.07.2010 | autor: PR

Zhruba za tři týdny vypukne ve Festival Parku v Hradci Králové Pleasure Island. Jedním z účinkujících bude i německý DJ, producent a remixér v jedné osobě - Roman Boër alias Tocadisco. Jak se těší na koncert?

Tocadisco na Pleasure Island Tocadisco na Pleasure Island

Tento sympaťák je vždy velmi dobře naladěn a během rozhovoru není skoupý na slovo. Více se dozvíte v našem exkluzivním rozhovoru...

Romane, naposledy jsme si povídali zhruba před rokem, co je od té doby u Tebe nového?
Je toho hrozně moc. Minulý rok na podzim jsem vydal své druhé album „TOCA 128.0 FM“, z něho vyšlo už pět singlů a jen před pár dny jsem vydal první singl z třetí desky, která už je taky vlastně hotová.

 


 

Co nám k tomu singlu můžeš říct bližšího?
Ten track se jmenuje “Techno Logical World“ a pracoval se mnou na něm Koen Groenewald. Koen dělal remix už pro můj singl “2 Many Shots Of Jägermeister“, takže jsme následně spolu povídali a nějak z toho vyplynulo, že bychom mohli udělat něco společně. No, a je to venku a já jsem velmi spokojený s výsledkem.

Kromě nového singlu máš ale venku i novou kompilaci “Toolroom Knights“, kterou jsi namíchal společně s Chrisem Lakem? Jak jsi vybíral tracky na tuhle kompilaci?

To je pravda, každý jsme namíchali jedno CD. To moje má vlastně takové tři úrovně. První část je takový temnější a zařadil jsem tam hodně kolegů z Německa, druhá část je trošku rychlejší a jsou v ní ti interpreti, které mám osobně rád a třetí část je takové okénko Tocadisca, kam jsem dal velkou část remixů, které jsem v poslední době udělal.

Celý rozhovor najdete v rubrice Rozhovory.

Zdroj: United Music

zavřít