Kompletní line-up na Let It Roll!

Vydáno 10.07.2010 | autor: PR

Line-up na LIR doplňují Stanton Warriors, I.D. a domácí DJs. Svátek drum & bassu se uskuteční již za dva týdny. Dvě hlavní pódia se Sub Focusem, High Contrastem, Sporem a dalšími opět doplní Wakata stage s hvězdným obsazením.

Kompletní line-up na Let It Roll! Kompletní line-up na Let It Roll!

Dubstepový pátek okoření I.D. a breakbeatovou sobotu Stanton Warriors. Ve VIP stanu si rozbalí narozeninovou stage Drumandbass.cz. Třetí ročník Let It Roll open air festivalu nabízí nabušený program. 10 let Drumandbass.cz se nejdříve oslaví na hlavní stagi v pátek s Ridem a Beastem 67, dále zahraje Katcha a dvojka Suki & Pixie. Doplní tak šestici Sub Focus feat. MC I.D., Matrix & Futurebound, Original Sin a Temper D. Soul:ution night v Radio 1 Take Control stanu kromě Calibra a Marcuse Intalexe ovládnou Brooklyn, Koogi, Sayko, Babe LN, Lixx & Rudeboy, Nitrous & Stanzim, 2K & Sweg, M4Y4, Panorama & Stantha. Na Wakata stagi si užijeme dubstepový set britského producenta I.D. a dále nás zlomí Abu, ANS, Babylonrocker a mnozí další. Čtvrtou stage si na oba dny postaví partička Drumandbass.cz ve VIP stanu, kde bude pokračovat oslava jubilea. Těšit se můžete na polské hosty One Way a dále na skvadru Beast 67, Soldik, C.N.B, Freakox, Skiny, Cyrax a D.N.S.


V sobotu se na hlavním pódiu dočkáme Hospitality. Zahrají High Contrast, Tony Colman z London Elektricity, Marky & Stamina MC, Cyantific a B-Complex. Hospital DJe doplní MC Wrec, české barvy budou hájit IM Cyber s MC Onetwo z Navigators a Deadly Viperz s hlasovým supportem britského MC Coppy. Na Take Control stagi oproti pátku výrazně zhoustne atmosféra - postarají se o to vyslanci z labelu Lifted ve složení Spor, Chris Renegade, Evol Intent a Gemini. Dále budou za mixážním pultem poskakovat No Money, Philip TBC, X.Morph, Bifidus Aktif & Thiew, Danoo, Local Heroes feat. MC Tweety Twizta, Peejay a Murte. Wakata stage rozvibruje hlavně breakbeat a to především od Doma B ze Stanton Warriors. Dále se připojí bulharští Vladeejay, Kaplick, Saku nebo Baltazar.


Vstupenky zakoupíte v předprodeji za 550 Kč + poplatek nebo VIP vstup za 1000 Kč + poplatek. Seznam výhod pro VIP naleznete na www.letitroll.cz, kde brzy zveřejníme i více k organizaci festivalu. Již nyní zde naleznete soutěž o zajímavé ceny, linky na předprodejce vstupenek, na sety a další užitečné informace.

Zdroj: Let It Roll

zavřít