Old Punx Fest pouze pro "plnoleté"

Vydáno 15.07.2010 | autor: PR

Zbrusu nový hudební festival je založen na originální podmínce „plnoletosti“ zúčastněných interpretů. Tudíž každý účinkující soubor či sólista musí na scéně působit již minimálně 18 let.

Old Punx Fest pouze pro Old Punx Fest pouze pro "plnoleté"

Žánrový rozsah není striktně omezen na punk, každý z účinkujících by k tomuto žánru měl mít vztah přinejmenším kladný...

 


Old Punx Fest 2010 se bude konat 13. - 14.8.2010 na třech pódiích (Krytá scéna, Gambrinus stan a open-air stage) v nádherném areálu zámku Zbiroh, a představí se zde absolutní špičky české a slovenské punkrockové scény doplněné o exkluzivní hosty z Švédska či USA, ale především z Anglie, kde se hosté letošního festivalu před 34 lety podíleli přímo na formování tohoto nového hudebního stylu: The Lurkers (UK) a Sham 69 (UK).

Pátek 13.8. Krytá scéna: Hubert Macháně, Šanov 1, Ex-Tip, SPS, Zóna A, Fanánek a Synové výčepu, Plexis, Konflikt.

Pátek 13.8. Gambrinus stan: Xavier Baumaxa, Pája Junek, Nikola Brasco, Záviš, TV Smith (UK).

Sobotu 14.8. Krytá scéna: A Bude hůř, Do řady!, N.V.Ú., P.S., Znouzectnost, Našrot, E!E, SLUT a Michaels Uncle.

Ale především na sobotní open-air stage zazáří hvězdy jako: Totální nasazení, Zooparty (SWE), Texas Terri Bomb (USA), Slobodná Európa (SK), The Lurkers (UK), Visací Zámek, The Vibrators (UK), Sham 69 (UK) a TŘI SESTRY.

Perličkou festivalu je jistě i to, že frontman Tří sester Lou Fanánek Hagen se zde objeví jak se svojí domovskou skupinou, tak i v tribute projektu Fanánek a Synové výčepu, kde vzdá holt zesnulému zpěvákovi a skladatelovi Františku Sahulovi.

 


A nakonec trochu matematiky: Průměrný věk zúčastněných interpetů (rozuměj dobu účinkování) je 22,5 let! Punks not dead!

Vstupenky v síti Eventim včetně všech poboček Bontonland a na www.eventim.cz. Na tuto akci si můžete vytisknout elektronické vstupenky TICKETDIRECT doma! Více info: www.oldpunx.cz.

Zdroj: Old Punx
zavřít