Karnevalová P!NK v úterý v Edenu

Vydáno 17.07.2010 | autor: PR

Americká zpěvačka P!nk a její karnevalová bouře zasáhne už v úterý 20.7. fotbalový stadion v Edenu. Držitelka několika Grammy potvrdila i exkluzivní hosty, kteří se v rámci jejího pražského koncertu představí.

Karnevalová P!NK v úterý v Edenu Karnevalová P!NK v úterý v Edenu

Její poslední turné vidělo po celém světě více jak 2 miliony fanoušků. Tentokrát se turné Funhouse promění v událost karnevalového stylu, P!NK představí novou vizuálně ohromující show. P!NK je umělkyně, která nedělá nic polovičatě - prodala více než 30 milionů alb po celém světě a její současné turné je deváté nejvíce vydělávající turné loňského roku. The Funhouse Summer Carnival, se kterým P!NK dorazí již příští úterý do Prahy, bude nezapomenutelná událost.

 


Časový harmonogram koncertu:

16:00 otevření areálu
17:15 Xindl X + Olga Lounová
18:00 Butch Walker
18:45 Good Charlotte

20:15 P!NK

 


 
XINDL X + OLGA LOUNOVÁ
Z poměrně široké nabídky českých interpretů, kteří měli zájem si zahrát jako předkapela americké zpěvačky, si Pink vybrala Xindla X a Olgu Lounovou. Oba se na pražském koncertě představí se svými novými kapelami a společně v duetu  s hitem Láska v housce, který si dobře vede v nejednom hitparádovém žebříčku.
Xindl X - jedna z nejvýraznějších tváří české hudby za poslední 2 roky, výherce mnoha ocenění a držitel nejpřehrávanějšího českého videa v historii youtube (3 900 000 shlednutí za 14 měsíců).

Olga Lounová – zpěvačka a herečka. Právě dotočila film Mirjam a Daniela Landových Dotkni se duhy, ve kterém ztvárnila hlavní roli. Premiéra se očekává na konci listopadu.

BUTCH WALKER

Butch Walker je zpěvák, textař, hudební producent a bývalý frontman rockové kapely Marvelous 3. Vlastním jménem Bradley Glenn alker III, je u nás především znám jako producent hvězd, jakými jsou např. Avril Lavigne, Pink, Simple Plan, Lindsay Lohan nebo Katy Perry. Po rozpadu skupiny Marvelous 3 na počátku roku 2000 se odebral věnovat své sólové kariéře, kterou započal vydáním alba Left of Self-Centered. O dva roky později vydal kladně přijatý titul Letters. Na svém kontě má 5 alb a několik koncertních záznamů. Poslední titul s názvem I Liked It Better When You Had No Heart vyšel letos v únoru a setkal se s kladnými ohlasy. Butch napsal několik hitů i pro jiné umělce, za zmínku stojí například skladby Don‘t Tell Me a My Happy Ending z repertoáru Avril Lavigne. Jeho producentským dohledem prošli umělci jako Bowling for Soup, The Donnas, Sevendust a SR-71. Koncertoval také s Lit a Avril Lavigne, v současné době doprovází zpěvačku P!nk.

GOOD CHARLOTTE

Frontmani Good Charlotte, jednovaječná dvojčata Joel a Benji Madden, se narodili 11. března 1979 ve městě Waldorf, Maryland. Jejich matka jim dala přísné křesťanské vychování. Jejich otec opustil rodinu, když bylo dvojčatům 16 let, a  způsobil tak celé rodině finanční problémy. Dvojčata proto museli krátkou dobu pracovat jako „šamponchlapci“ v salonu. Za uvedení do světa byznysu vděčí

Benji a Joel svému staršímu bratrovi, Josh Madden je seznámil s kapelami jako Rancid nebo Social Distortion. Založit si vlastní kapelu se Benji a Joel rozhodli coby šestnáctiletí po návštěvě koncertu Beastie Boys, ale Joel předtím nikdy nezpíval a Benji nikdy nehrál na kytaru. První kapelu nazvali The Benji, Joel, a Brian Band, její existence však neměla dlouhého trvání. V roce 1995 se rozhodli pro název Good Charlotte, a připojili se k nim kamarádi z dětství, Paul Thomas (baskytara) a Aaron Escolopio (bicí). Posléze se kapela přestěhovala do Annapolis v Marylandu.

 


Po vydání mininahrávky s  názvem Another EP v roce 1999, následovala regulérní debutová deska, která vyšla v roce 2000, nicméně nepřinesla velký komerční úspěch. Jako singly byly z tohoto alba vydány skladby Little Things a Motivation Proclamation a Festival Song. Ještě před natáčením druhého alba opustil kapelu bubeník Aaron, po několika pokusech najít náhradu, kapela k nahrání desky angažuje profesionálního bubeníka, kterým není nikdo jiný než  Josh Freese (A Perfect Circle, Nine Inch Nails atd.). Další počin The Young and Hopeless z roku 2002 byl mnohem více úspěšnější a kapele otevřel dveře do světa showbyznysu.  Zásadním lze nazvat singl Lifestyles of the Rich and the Famous, který si výborně vedl v mnoha světových žebříčcích. Neméně úspěšně si vedly skladby The Anthem, Girls and Boys, Hold On a The Young and The Hopeless, album bylo oceněno trojnásobnou platinou a kapela se začala objevovat na titulních stránkách prestižních hudebních časopisů a v mnoha TV pořadech.

Good Charlotte byli také velmi populární na MTV, kde Madden Brothers moderovali pozdní noční show All Things Rock a nutno dodat že velmi oblíbenou. S chystanou novinkou řešili Good Charlotte opět problém z bubeníkem, desku The Chronicles of Life and Death z roku 2004  nabubnoval Chris Wilson. Nahrávka obsahuje písně jako Predictable, I Just Wanna Live, We Believe nebo The Chronicles of Life and Death. Album však bylo považováno za odklon od jejich předchozí 2 titulů. V květnu 2005 opustil kapelu z osobních zdravotních důvodů Chris.

V roce 2007 vydali Good Charlotte přelomový titul ve své diskografi i – desku Good Morning Revival. Tato deska přinesla hity jako The River, Keep Your Hands off My Girl nebo Dance Floor Anthem (I Don‘t Want to Be in Love). Zároveň kapele přinesla velký komerční úspěch a to i mimo rodnou Ameriku. Na letošní rok je naplánovaná novinka s názvem Cardiology, jejíž vydání zatím kapela neupřesnila.

Zdroj: Live Nation
zavřít