Zakončete prázdniny s Jacksonem

Vydáno 21.07.2010 | autor: PR

27. 8. nad Prahou exploduje tuna náloží pod taktovkou krále popu - Michaela Jacksona. Na dostihovém závodišti v Praze Velké Chuchli uvidíme a uslyšíme čtyři ohňostroje a dvě laser show na téma největších světových hitů.

Zakončete prázdniny s Jacksonem Zakončete prázdniny s Jacksonem

Hitů jako je Starway to Heaven od Led Zeppelin až po závěrečnou megashow s Michaelem Jacksonem. Ale nejde jen o ohňostroje. Pyro Music Laser Fest je festivalem pro celou rodinu a bavit se tu budete po celé odpoledne.

Na místě bude k dispozici kromě klasického festivalového městečka plného stánků také dětský koutek, ale především několik helikoptér. Zájemci budou moci nasednout a vznést se na malý okružní let.

 

Na pódiu se vystřídají kapely Airfare, Děda Mládek Illegal Band, Xindl X. Hlavní hvězda festivalu kapela Kryštof vystoupí už v 17 hod. A pořádný dětský mejdan rozjede dívčí hudební skupina 5angels.

 

 

Letos se organizátoři chtějí vyhnout dopravním komplikacím, které akci postihly loni, a proto program festivalu spouští již v 15 hod. Po celé odpoledne a večer bude specielně posílena železniční doprava. Přijeďte na akci vlakem ze Smíchovského nádraží, trvá to do Chuchle pouhých 5 minut a vlaková stanice je přímo u závodiště!

 

 

 

Hlavním mediálním partnerem je Evropa 2. Cena vstupenek je od 290 Kč. Rodinné vstupné pro 2 dospělé a 2 děti je 690,- Kč. K zakoupení v síti Ticketpro. V den konání akce přímo na závodišti ve Velké Chuchli. Více na www.jvsgroup.cz nebo www.ticketpro.cz.


Zdroj: JVS Group
zavřít