Brutal Assault vypukne za dva týdny

Vydáno 29.07.2010 | autor: PR

Další ročník festivalu Brutal Assault se blíží, akce proběhne v termínu 12.-14. srpna ve vojenské pevnosti Josefov a představí přes 70 kapel z celého světa v čele s Cannibal Corpse, Fear Factory či Sepulturou.

Brutal Assault vypukne za dva týdny Brutal Assault vypukne za dva týdny

Jubilejní 15. ročník přinese hned několik zajímavých novinek. Odtajněna byla definitivní podoba „Warm Up“ party, která proběhne ve středu 11. srpna v hlavním festivalovém areálu. Představí se celkem osm kapel, z nichž většina bude českého původu, ale prostor zde dostanou i tři talentované spolky ze zahraničí. Definitivní line-up „Warm Up“ party mohou ovlivnit i fanoušci, a to prostřednictvím hlasování na oficiálním webu www.brutalassault.cz.


Ukončení hlasovací soutěže bude v pátek 6. srpna. Jednou z dalších letošních novinek bude také bezplatná úschovna kol pro návštěvníky festivalu. Vaše kolo můžete bez obav odparovat po dobu celého festivalu a zároveň si ho průběžně vyzvedávat. Celá služba bude poskytována zdarma a bude v provozu od středy do neděle. Třetí aktualitou je nabídka ubytování v hotelu Černigov v Hradci Králové.


Pokud si zrovna nepotrpíte na spaní ve stanu a spíše preferujete ubytování hotelového typu, potom zvažte novou nabídku ubytování v hotelu Černigov v Hradci Králové (přibližně 20 km od Josefova). Pro bližší informace o festivalu Brutal Assault navštivte oficiální web www.brutalassault.cz.

zdroj: Obscure
zavřít