Dog Eat Dog čeká slavnostní show

Vydáno 03.08.2010 | autor: redakce

Hvězdou letošního Sázavafestu je mimo jiné americká parta Dog Eat Dog, která koncertem 7. srpna oslaví 20. výročí své existence.

Dog Eat Dog čeká slavnostní show Dog Eat Dog čeká slavnostní show

Muzika Dog Eat Dog v sobě kombinuje základy řízné rockové hudby s průrazným soundem saxofonu a výrazným rapem. Zkrátka takový výživný hudební mix pro fanoušky rocku, ska, punku, hip-hopu nebo crossoveru. Dog Eat Dog se za dobu své existence několikrát představili s velkým úspěchem v ČR a díky tomu si u nás vytvořili silnou posluchačskou základnu. Hity jako např. Who´s The King, No Fronts, Rocky nebo Isms se rychle zabydlely v přehrávačích českých fanoušků.


Dog Eat Dog vystoupili jako hlavní hvězda velkých českých letních festivalů Trutnov Open Air 2005, Noc Plná Hvězd 2006, Majáles festival tour 2007, Rockoupání 2007 nebo JAM festival 1995. Dále Dog Eat Dog absolvovali v ČR velké promo tour po ČR v roce 2006. Dog Eat Dog vznikli v roce 1993 z bývalých členů legendárních Mucky Pup a následovali úspěch Anthrax, kteří jako první zkombinovali tvrdý rock s hip hopem.



zdroj: MAFO
zavřít